Fraktpolicy

Leveranse

Diagrammet nedenfor viser de estimerte leveringstidslinjene for bestillinger på Oneonesalg.com.

ForsendelsesmetodeFrakt kostnadEstimert leveringstid*
standard fraktmetodeALLE Bestill gratis frakt4 – 10 dager

Behandlingstid
Dine bestillinger vil bli behandlet i løpet av 1-3 dager.

Denne tilnærmingen er relevant for hjemmelagde (UK) bestillinger. Denne tilnærmingen er ment å garantere at du åpenbart er oppmerksom på våre transportstrategier og -systemer. Ved å forespørre fra denne butikken erkjenner du strategiene som ligger på denne måten.

FRAKTKOSTNADER OG MVA:
Gratis frakt
Alle priser og tall er oppgitt i GBP.
Vi krever ikke noe medlemskap

Avhengig av mottaksområdet kan pakken din påløpe lokale toll- eller momskostnader. Vi anbefaler å kontakte ditt lokale tollkontor for mer informasjon om landets tollregler.

Leveringsvilkår:
Vi bruker standardfrakt for å levere produktet.

ADRESSEENDRING:
Vi kan ikke endre leveringsadressen når den er under transport. Hvis du trenger å endre sted for å levere bestillingen din, vennligst kontakt oss innen 24 timer etter bestilling på info@Oneonesalg.com eller ring oss på +47-489-35476.

Avbestillinger:

Hvis du ombestemmer deg før du har mottatt bestillingen din, kan vi godta kanselleringer når som helst før bestillingen er sendt. Hvis en bestilling allerede er sendt, vennligst se refusjonspolicyen vår

Pakker skadet i transitt:

Hvis du oppdager at en pakke er skadet under transport, om mulig, vennligst avvis pakken fra budet og ta kontakt med vår kundeservice. Hvis pakken er levert uten at du er tilstede, vennligst kontakt kundeservice for de neste trinnene.

Kontaktinformasjon

Adresse: Sverdrups gate, 0559 Oslo, Norway

Telefon:+47-486-86554

E-post: Info@Oneonesalg.com